Kerkstraat 4B
MIJNSHEERENLAND

Prachtig nog te realiseren appartement op de eerste verdieping van maar liefst circa 139m2 groot met 3 slaapkamers, groot dakterras van circa 54m2 (met prachtig uitzicht op de...

Woonoppervlakte
139 m2
Kerkstraat 4B, MIJNSHEERENLAND
Kerkstraat 4B, MIJNSHEERENLAND
Kerkstraat 4B, MIJNSHEERENLAND

Prachtig nog te realiseren appartement op de eerste verdieping van maar liefst circa 139m2 groot met 3 slaapkamers, groot dakterras van circa 54m2 (met prachtig uitzicht op de kerk) en een eigen berging van circa 18m2. De berging is eventueel ook te voorzien van een garagedeur en daarmee als garage te gebruiken. In het appartement is rekening gehouden met ruimte voor het eventueel installeren van een lift....

Vraagprijs
395.000 k.k.
Kamers
5
Wonen
139 m2
Perceel
-
Bouwjaar
-

Prachtig nog te realiseren appartement op de eerste verdieping van maar liefst circa 139m2 groot met 3 slaapkamers, groot dakterras van circa 54m2 (met prachtig uitzicht op de kerk) en een eigen berging van circa 18m2. De berging is eventueel ook te voorzien van een garagedeur en daarmee als garage te gebruiken. In het appartement is rekening gehouden met ruimte voor het eventueel installeren van een lift. Daarnaast is er een zeer riante vliering (op stahoogte) boven het gehele appartement aanwezig als extra bergruimte voor uw kerstspullen en oude stripboeken.

Dit prachtige appartement wordt in het centrum van Mijnsheerenland gerealiseerd in een voormalige buurtwinkel met bovenwoning. De buurtwinkel zelf (op de begane grond) zal worden omgebouwd tot een hip makelaarskantoor en een woonappartement met kleine patio. Op de eerste verdieping aan de voorzijde heeft het makelaarskantoor 2 spreekkamers. De rest van de gehele eerste verdieping behelst het te verkopen appartement en is zoals gezegd 139m2 groot. In totaal worden dus 3 appartementen in het gebouw gerealiseerd, allen met eigen meters (gas, water en licht) en eigen cv-installatie.

Het gehele gebouw wordt verder gerenoveerd. Alle kozijnen worden compleet vernieuwd en uitgevoerd in kunststof of aluminium, vanzelfsprekend met dubbele beglazing. Al het leidingwerk (gas, water, elektra en riolering) wordt compleet vernieuwd en ook de gehele cv-installatie wordt nieuw geïnstalleerd. Daarnaast worden de muren en het dak geïsoleerd en worden alle wanden en plafonds opnieuw gedaan en waar mogelijk glad gestuukt. De woning-scheidende wanden en plafonds worden brandvertragend en geluidsisolerend uitgevoerd, conform de wettelijke voorschriften.

Het te verkopen appartement wordt voorzien van een volledig nieuwe badkamer met douchehoek, ligbad, toilet en dubbele wastafel. Daarnaast wordt het appartement voorzien van een afzonderlijk nieuw tweede toilet.

De nieuwe eigenaar dient het appartement te voorzien van een nieuwe keuken, nieuwe vloerafwerking (behalve badkamer en toilet) en dient het inpandige van het appartement volledig te (laten) schilderen. Mocht een garage en/of een lift direct wenselijk zijn, dan is ook dat voor rekening van een nieuwe eigenaar.

Aan de buitenzijde wordt alles verzorgd. Het gehele gebouw wordt wit geschilderd en alle detaillering van het dak (dus goten, lood en zink) wordt vernieuwd. De bestaande pannen op het dak blijven liggen.

De gemeente heeft ondertussen de omgevingsvergunning afgegeven en eind april zou de bouw kunnen starten. De verwachting is een bouwtijd van 6 tot 8 maanden.

Bel gerust met ons kantoor voor een toelichting op bovenstaande of voor een bezichtiging van het pand in de huidige staat.

---------- AFMETINGEN ---------

Bekijk voor de afmetingen en de indeling bijgevoegde plattegronden.

---------- BIJZONDERHEDEN ----------

- Bouwjaar: het eerste gedeelte van het pand lijkt in 1935 gebouwd te zijn. Daarna is het in fases vergroot tot de huidige situatie.
- Woonoppervlakte: circa 139m2
- Dakterras: circa 54m2
- Berging: circa 18m2
- Nieuwe kozijnen in aluminium of kunststof met dubbele beglazing.
- Servicekosten t.b.v. reservering groot onderhoud en opstalverzekering: € 132,50 per maand
- Eigen grond
- De eigendomsoverdracht zal worden verzorgd door Van der Straaten Notarissen in Mijnsheerenland
- De oplevering: hopelijk 4e kwartaal 2018

---------- HOEKSCHE WAARD ----------

De Hoeksche Waard is een eiland ten zuiden van Rotterdam met een oppervlakte van 27.420 hectare en telt zo’n 80.000 inwoners verspreid over 5 gemeenten. Door de status van “Nationaal Landschap” is haar open en landelijk karakter op de lange termijn verzekerd en door de versterking van natuurwaarden zal het er altijd goed wonen blijven.

--------- MIJNSHEERENLAND -----------

Het ‘Haagje van de Hoeksche Waard’ is een fraai groen dorp met nog geen 5.000 inwoners en is direct gelegen aan de Binnenbedijkte Maas, die in de volksmond ‘Binnenmaas’ wordt genoemd. Het dorp kenmerkt zich door de ruime opzet, het gevarieerde aanbod van woningen en de vele recreatiemogelijkheden. Zo is er direct aan de prachtige Binnenmaas een mooi groen wandelpark met zwemstrand, tenniscomplex en watersportvereniging met eigen jachthaven. In de zomer is het hier heerlijk ontspannen en zijn veel inwoners van Mijnsheerenland hier dagelijks te vinden. Vanzelfsprekend heeft het dorp een leuke hockey- en voetbalvereniging en is het voorzien van goede scholen en kinderdagopvang. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Plusmarkt, de slager, de bakkerij en de drogist.

Op ongeveer 1 kilometer afstand ligt recreatieoord ‘de Binnenmaas’ dat regionale bekendheid geniet met allerlei attracties waaronder het openluchtzwembad, de kinderboerderij, Restaurant Brasserie Binnenmaas en Pannenkoekenhuis Peter Pan. De uitvalswegen en het openbaar vervoer zorgen voor een goede bereikbaarheid van Mijnsheerenland. Zo brengt de bus je in 20 minuten naar Rotterdam Zuidplein en met de auto is dat zelfs nog sneller. Het is fijn wonen in Mijnsheerenland. Met de rust, de veiligheid, de ruimte en de natuur van een dorp en de nabijheid van een grote stad.

---------- ENTHOUSIAST? ----------

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. Dat is mogelijk tijdens kantooruren, maar ook ’s avonds en op zaterdag. Bekijk onze website voor extra informatie over ons kantoor.

---------- EIGEN NVM MAKELAAR ----------

Wij behartigen de belangen van de verkopende partij. Ons advies bij het kopen van uw nieuwe woning is dan ook om uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee te nemen.

---------- TOT SLOT ----------

Deze presentatie is met zorg samengesteld, onder andere (maar niet uitsluitend) aan de hand van de door opdrachtgever (verkoper/verhuurder) aan makelaar verstrekte gegevens en tekeningen. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend en aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever (verkoper/verhuurder) geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins -dan wel de gevolgen daarvan- van de in deze presentatie verstrekte informatie of elke andere aan de (kandidaat) koper of huurder (of andere belanghebbende) verstrekte informatie m.b.t. het te koop (of te huur) aangeboden object. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn daarnaast slechts indicatief. Mocht deze presentatie of andere verstrekte informatie m.b.t. het te koop (of te huur) aangeboden object vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze (makelaar) aandacht te brengen.


THUIS IN DE REGIO, THUIS IN DE STAD
MAKELAAR VOOR DE HOEKSCHE WAARD & ROTTERDAM

Overdracht

StatusVerkocht onder voorbehoud
Vraagprijs395.000

Indeling

Woonoppervlakte139 m2
Inhoud550
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal woonlagen2

Energie

Verwarmingc.v.-ketel
Bouwjaar CV ketel2018
Warm waterc.v.-ketel
Isolatie Dakisolatie
Combiketel Ja
Brandstof Gas
Eigendom Eigendom

Buitenruimte

Hoofdtuin Zonneterras
Oppervlakte hoofdtuin 54 m2
Ligging hoofdtuin Noord
Kwaliteit tuin Verzorgd

Parkeergelegenheid

GarageGeen garage

Dak

Soort dak Zadeldak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Lift

Kerkstraat 4B, MIJNSHEERENLAND

Bent u enthousiast en wilt u deze woning bezichtigen of heeft u misschien vragen? Vul uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op.